Kirándulók, figyelem! Rekorder kötélhíd épült Magyarországon, íme az első fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulók, figyelem! Rekorder kötélhíd épült Magyarországon, íme az első fotók

Hamarosan átadják a Nemzeti Összetartozás Hídját Sátoraljaújhelyen – számolt be róla Magyarország Kormánya Facebook oldalán.

Már a terheléses próbák zajlanak a 700 méter hosszú gyalogos kötélhídon, mely a Szárhegyet és a Várhegyet köti össze. Ez lesz a világ egyik leghosszabb kötélhídja. Nézze meg Ön is a világrekorder létesítményt! – olvashatjuk az alábbi Facebook-posztban:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyalogos

híd

turista

utazás

kirándulás

sátoraljaújhely