Ezt minden ingázónak tudnia kell: erre számíts, ha tankolni akarsz az M7-en

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt minden ingázónak tudnia kell: erre számíts, ha tankolni akarsz az M7-en

A március 20-án kezdődött országos szintre hozó felújítási munkák miatt 3 benzinkút is zárva van az M7 autópályán.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beszámolója szerint ezek a benzinkutak a következőek a horvát határtól Budapest irányába:

  • Zalakomár pihenő 194 km-nél az INA (MOL)
  • Balatonlelle pihenő 138 km-nél MOL
  • Sóstó pihenő 95 km-nél MOL

A főváros felé az alábbi benzinkutak üzemelnek:

  • Keresztúri pihenő 167 km-nél SHELL
  • Lepsényi pihenő 84 km-nél MOL

A lepsényi pihenő után tájékoztatásuk szerint minden benzinkút hozzáférhető Budapest irányában, ugyanakkor az MKIF információi szerint a Fehérvári SHELL kút is felújítási munkálatok végez április 8 és 22 között, azonban ez a cég saját beruházása. Mindez tehát azt jelenti, hogy az M7-esen Budapest felé jelenleg négy benzinkút is zárva van - írja a 24.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

benzinkutak

m7-es autópálya

felújítás