Árokba borult egy busz Székkutasnál: többen megsérültek

HelloVidék   
  Megosztom
Árokba borult egy busz Székkutasnál: többen megsérültek

Letért az úttestről és árokba borult egy busz csütörtökön Székkutas és Orosháza között, a 47-es főút 177-es kilométerszelvényénél.

A buszon kilenc ember utazott. Az orosházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a főút érintett szakaszán egy ideig félpályán haladt a forgalom – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Az Index megkeresésére Várszegi György Békés vármegyei tűzoltó főhadnagy elmondta, hogy a Pándy Kálmán tagkórház (Békés Megyei Központi Kórház) busza lecsúszott az útról. A kilenc utasból öt ember könnyebben megsérült, de mindenki a saját lábán hagyta el a járművet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

baleset

főút

busz