Új nemzetközi repülőjárat indul Debrecenből: fillérekért juthatsz el erre az egzotikus úti célra

HelloVidék   
  Megosztom
Új nemzetközi repülőjárat indul Debrecenből: fillérekért juthatsz el erre az egzotikus úti célra

A Wizz Air elindította első járatát Debrecen és Isztambul között. Törökország kulturális és gazdasági életének központjába, a jegyek már 14.890 forinttól kaphatók. Isztambul a második törökországi város, amely már Debrecenből is közvetlenül elérhető Antalya után.

A két kontinensen átívelő Isztambul a kelet és a nyugat különleges ötvözete, amely minden odalátogatót lenyűgöz. Kulturális sokszínűsége, páratlan hangulata és káprázatos építészete egyedülálló bájt kölcsönöz a városnak. Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja számos izgalmas látnivalót és nevezetességet rejt. A múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, a modern metropolisz vibráló egyvelegével társítva teszik felejthetetlenné az utazást.

Ismét egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk a repülőtér életében, hisz egy olyan járat indulását köszönthetjük, mely teljesen új desztinációként jelenik meg a kínálatában. Bizakodók vagyunk az Isztambul járat sikerességét illetően, hisz már az első járat is közel 90%-os töltöttséggel indul. Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy a jövőben még több, olyan járat elérését tegyük lehetővé, mely Debrecen város és a térség utazási igényeinek kiszolgálását célozza

– mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

Ez a járatfejlesztés mind turisztikai, mind gazdasági szempontból fontos. Ugyanis ezzel keleti irányba is elérhető lesz a világ bármely pontja az isztambuli repülőtéren keresztül, de ugyanígy Debrecen is egy olyan úti cél lesz a turisták számára, amelyet a világ bármely pontjáról elérhetnek. Ez pedig a szolgáltatások színvonalát erősítheti Debrecenben, és így a debreceni vállalkozások további bevételekhez tudnak jutni. A növekvő utaslétszám miatt előtérbe kerültek a repülőtéri fejlesztések, amely elsősorban az utasok kényelmét szolgálják: új utasbiztonsági berendezések telepítésével és a terminál bővítésével közel 600 millió forint értékben végzünk fejlesztéseket

– hangsúlyozta Széles Diána, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

wizz air

debrecen

utazás

repülőjárat

repülés

nyaralás