Most jött: két autó összeütközött az M7-es autópályán, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt

HelloVidék   
  Megosztom
Most jött: két autó összeütközött az M7-es autópályán, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt

Két autó összeütközött az M7-es autópálya csomópontjában, ezért a 3-as kilométernél csak lépésben halad a közlekedés.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M6-os autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában két személyautó ütközött össze. A 3-as kilométernél csak egy sávon araszolnak a járművek.

Az ellenkező, M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi-Duna-hídon karbantartási munkák zajlanak, így a belső két sávba terelik a közlekedőket. Az erős forgalom miatt a torlódás csaknem 10 kilométeres.

Az 5-ös főút csomópontjában egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze, a 26-os kilométernél csak a külső sáv járható, több kilométeres torlódás alakult ki – közölte az Útinform.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

m7-es autópálya

baleset

autó