Most jött: két autó összeütközött az M7-es autópályán, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt

HelloVidék   
  Megosztom
Most jött: két autó összeütközött az M7-es autópályán, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt

Két autó összeütközött az M7-es autópálya csomópontjában, ezért a 3-as kilométernél csak lépésben halad a közlekedés.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M6-os autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában két személyautó ütközött össze. A 3-as kilométernél csak egy sávon araszolnak a járművek.

Az ellenkező, M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi-Duna-hídon karbantartási munkák zajlanak, így a belső két sávba terelik a közlekedőket. Az erős forgalom miatt a torlódás csaknem 10 kilométeres.

Az 5-ös főút csomópontjában egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze, a 26-os kilométernél csak a külső sáv járható, több kilométeres torlódás alakult ki – közölte az Útinform.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

m7-es autópálya

baleset

autó