Kiderült, kik lesznek az idei Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépői

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, kik lesznek az idei Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépői

Augusztus első hétvégéjén rendezik a Paloznaki Jazzpikniket: a rendezvény idén is újdonságokkal és világsztárokkal várja a látogatókat.

A Balaton északi partján, Paloznakon 2012 óta kerül megrendezésre a Paloznaki Jazzpiknik. A rendezvény egy kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 40 koncertes fesztivállá, 2015-től pedig a Nagyon Balaton rendezvénysorozat tagjává.

Az 500 lakosú falu ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

Valde Orsolya, a Paloznaki Jazzpiknik alapító-fesztiváligazgatója a rendezvény szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: augusztus 1-jén Izo FitzRoy és Anastacia nyitja a háromnapos pikniket, 2-án a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép fel, majd Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese, végül a Kraak & Smaak koncertjével zárul az este.

Augusztus 3-án a holland popformáció, a Son Mieux lép fel, majd a Morcheeba ad koncertet a szőlőhegy oldalában. A magyar zenekarok között egy nagy visszatérő, a Qualitons is fellép.

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is különleges, minőségi eseményre - például számos ismert étterem kínálatára - számíthatnak a látogatók. A házigazda Homola Pincészet pedig egy dedikált tételt ajánl a piknikhangulathoz, a Homola borcsalád hordós erjesztésű, érlelésű borát, a Jazzpiknik Olaszrizlinget.

A rendezvényre napijegyek 24 490 forinttól, 3 napos bérletek 51 990 forinttól kaphatók; a szervezők speciáls árú jegyekkel készülnek a 23 év alatti látogatóknak, és transzferbuszokat is indítanak a Paloznakra Budapestről.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

paloznaki jazzpiknik

paloznak

fesztivál

balaton