Fellélegezhetnek a helyiek: egyszerűbb lesz az átjutás a Tisza-tavon

HelloVidék   
  Megosztom
Fellélegezhetnek a helyiek: egyszerűbb lesz az átjutás a Tisza-tavon

A Tisza-tavi térségben tapasztalható nagymértékű kerékpáros forgalom-növekedés miatt újabb elemmel bővül az elmúlt években megkezdett szolgáltatásfejlesztés.

Az idei szezontól kerékpáros és gyalogos kishajók teszik még kényelmesebbé a túrázást hazánk második legnagyobb tava körül. A hajók ünnepélyes átadása 2024. április 23., kedden lesz Tiszaderzsi kikötőben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

tisza tó

túra

kikötő