Újabb fejlemény derült ki az M8 nyomvonal ügyről: itt tartanak most az egyeztetések

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb fejlemény derült ki az M8 nyomvonal ügyről: itt tartanak most az egyeztetések

Dr. Kelemen Márk, Kerekegyháza polgármestere tájékoztatta a lakókat az M8-as gyorsforgalmi út építéséről - írta meg a baon.hu.

Az M8-as gyorsforgalmi út építése kapcsán az Építési és Közlekedési Minisztériummal, tervezőkkel folytatott konstruktív tárgyalások eredményeként sikerült elérni, hogy új nyomvonalterv környezetvédelmi engedélyeztetési eljárása induljon el, ami maximálisan figyelembe veszi a város érdekeit. Eszerint, némi finomítással Kerekegyháza térsége visszakerül az első „kék” nyomvonalra. A konkrét tervek most készülnek, a cél, hogy a dokumentumok mielőbb benyújtásra, engedélyeztetésre kerüljenek. Az M8 nyomvonal ügy csak akkor kerül nyugvópontra, ha az új terv megkapja az összes szükséges engedélyt

– tájékoztatta a város lakóit a település közösségi oldalán dr. Kelemen Márk polgármester.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kerekegyháza

m8

m8-as gyorsforgalmi út