Villanyoszlopnak csapódott egy busz Szegeden: vezetés közben lett rosszul a sofőr

HelloVidék   
  Megosztom
Villanyoszlopnak csapódott egy busz Szegeden: vezetés közben lett rosszul a sofőr

Minden különösebb előzmény nélkül, vezetés közben lett rosszul egy 65 év körüli buszsofőr, aki ezután egy villanyoszlopnak hajtott Szegeden. A kollégái mentették meg a férfi életét.


 

Kedd hajnalban egy villanyoszlopnak csapódott egy busz, miután a vezető rosszul lett. A jármű nem szállított utasokat és bár a balesetet senki sem látta, a Volánbusz munkatársai, akik szintén ezen az útvonalon közlekedtek, észrevették a buszt és azonnal munkatársuk segítségére siettek

– írta a Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

A mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett, így a telefonos instrukciók alapján megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek a beteg életéért.

Perceken belül a mentők is kiértek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben érkezett segítségnek köszönhetően végül sikerre vezetett. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

baleset

busztragédia