Mindenkit sokkolt a hír: 14 éves lány vesztette életét a Nemeskocsnál történt vonatgázolásban

MTI   
  Megosztom
Mindenkit sokkolt a hír: 14 éves lány vesztette életét a Nemeskocsnál történt vonatgázolásban

Tegnap a Déli pályaudvarról Szombathelyre tartó, Ajkáról 14:37-kor továbbindult Bakony InterCity (IC 914) Nemeskocsnál elgázolt egy embert. A Vaol.hu érdeklődésére Viola István, a Celldömölki Városi Általános Iskola igazgatója elmondta, az intézmény egyik nyolcadik osztályos tanulója vesztetette életét a Nemeskocsnál történt vonatbalesetben. Információink szerint a 14 éves kislány halála mindenkit megdöbbentett.


 


 

A helyszínelés végéig Celldömölk és Boba között csak egy vágányon közlekedtek a vonatok. A balesetben érintett vonat utasait átszállították a Celldömölkre tartó személyvonatra (9016). Celldömölkről a következő Szombathelyre tartó vonattal utazhatnak tovább

- írta Mávinform.

A később frissített posztból kiderül, 18 órára befejezték a baleseti helyszínelést, így fokozatosan csökkennek a késések, éjszakáig helyreállhat a menetrend a Székesfehérvár-Szombathely vonalon és a Helikon InterRégiók esetében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

vonat

tragédia

vonatgázolás