Mindenkit sokkolt a hír: 14 éves lány vesztette életét a Nemeskocsnál történt vonatgázolásban

MTI   
  Megosztom
Mindenkit sokkolt a hír: 14 éves lány vesztette életét a Nemeskocsnál történt vonatgázolásban

Tegnap a Déli pályaudvarról Szombathelyre tartó, Ajkáról 14:37-kor továbbindult Bakony InterCity (IC 914) Nemeskocsnál elgázolt egy embert. A Vaol.hu érdeklődésére Viola István, a Celldömölki Városi Általános Iskola igazgatója elmondta, az intézmény egyik nyolcadik osztályos tanulója vesztetette életét a Nemeskocsnál történt vonatbalesetben. Információink szerint a 14 éves kislány halála mindenkit megdöbbentett.


 


 

A helyszínelés végéig Celldömölk és Boba között csak egy vágányon közlekedtek a vonatok. A balesetben érintett vonat utasait átszállították a Celldömölkre tartó személyvonatra (9016). Celldömölkről a következő Szombathelyre tartó vonattal utazhatnak tovább

- írta Mávinform.

A később frissített posztból kiderül, 18 órára befejezték a baleseti helyszínelést, így fokozatosan csökkennek a késések, éjszakáig helyreállhat a menetrend a Székesfehérvár-Szombathely vonalon és a Helikon InterRégiók esetében.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

vonat

tragédia

vonatgázolás