Őrületes bírság ütötte a gyorshajtó markát: elképesztő száguldás Nyíregyházán

HelloVidék   
  Megosztom
Őrületes bírság ütötte a gyorshajtó markát: elképesztő száguldás Nyíregyházán

Kollégáink a napokban Nyíregyháza belterületén több helyen végeztek sebesség ellenőrzést, így az Orosi úton is, ahol a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/h. Még a rendőröket is meglepte, hogy egy átlagos szombati napon néhány óra alatt több mint 200 sebességtúllépést rögzített a traffipax - írta a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei rendőrség a közösségi oldalán.

Mint a posztban írják, tapasztalataik azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

Nem győzzük elégszer mondani, hogy a gyorshajtás az egyik legfőbb oka a baleseteknek, amelyek sajnos gyakran személyi sérüléssel, halállal is végződnek. A gyorshajtó felelőtlen magatartásával nemcsak a saját, de mások életét, testi épségét is veszélyezteti. Ezért kérjük, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsátok be és ne feledjétek, hogy a sebesség helyes megválasztásával megelőzhetők a közúti tragédiák.

- hívták fel a figyelmet a szakemberek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyorshajtás

gyorshajtó

gyorshajtók