Kellemetlen éjszakák várnak a balatoni térségben élőkre: erre jobb lesz felkészülni

HelloVidék   
  Megosztom
Kellemetlen éjszakák várnak a balatoni térségben élőkre: erre jobb lesz felkészülni

Feletébb rossz hírt közöltek: a Kaposvár–Fonyód, a Dombóvár–Gyékényes vonalon előre tervezett éjszakai, zajjal, illetve közúti átjáró félpályás lezárásával járó karbantartást végeznek a vasúti pályán.


 

A Sonline.hu híre szerint a Kaposvár–Fonyód vonalon

  • Kaposvár és Osztopán között május 22-én, 23-án és 24-én 21:15-től 5:25-ig,
  • Osztopán és Fonyód között május 27-én, 28-án, 29-én és 30-án 21:15-től 5:25-ig tart a lezárás.

A Dombóvár–Gyékényes vonalon pedig

  • Kaposvár állomáson május 27-én, 28-án, 29-én és 30-án 20 órától 6 óráig,
  • Jákó-Nagybajom és Somogyszob között május 31-én 20:35-től 5:10-ig kell kellemetlenségre számítani.

Az állomásokon, az állomások között és az átjáróknál a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek.

Csurgó és Gyékényes között május 22-én 7 órától 28-án 22 óráig lezárják a közúti forgalom elől a Porrogszentkirályt Gyékényessel összekötő 6808-as számú úton lévő vasúti átjárót vágánykarbantartás miatt – írja a megyei portál. A lezárás ideje alatt kerülni a Vázsonypusztai út felé, alsóbbrendű úton, vagy a 6813-as és a 6804-es számú úton, Porrog, Porrogszentpál, Somogybükkösd, Zákányfalu, Zákány érintésével, jelentősen hosszabb utazási idővel lehet.

A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés, illetve a közúti lezárás miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zaj

balaton

fonyód