120 milliót kapott a békési település: de mire ment el a rengeteg pénz?

MTI   
  Megosztom
120 milliót kapott a békési település: de mire ment el a rengeteg pénz?

Befejeződött a belterületi útfejlesztés Magyarbánhegyesen, amelyre a Békés vármegyei község önkormányzata 120 millió forintot fordíthatott.

A forrást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyerte el az 1800 lakosú község önkormányzata.

A Topeto Bau Építőipari Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és az Épít-Takarít 2004 Bt. kivitelezői konzorcium három utcában, 2,7 kilométeren újította fel a burkolatot

- olvasható közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útfejlesztés

beruházás

magyarbánhegyes

békés megye