Buszbaleset történt Vas megyében: figyelem, az érintett útszakaszt is lezárták!

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Buszbaleset történt Vas megyében: figyelem, az érintett útszakaszt is lezárták!

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Győrváron, az Új Élet utcában. Mindkét járműben ketten utaztak. A nyugat.hu információi szerint lezárták az Új Élet utca érintett szakaszát.


 


 

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Győrváron, az Új Élet utcában. Mindkét járműben ketten utaztak. A vasvári önkormányzati tűzoltók a kisebb járművet áramtalanították. A társhatóságok is a helyszínre értek, a baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófa

baleset

tragédia