Itt a MÁV friss bejelentése: karbantartás miatt módosul a menetrend ezen a fontos vonalon

MTI   
  Megosztom
Itt a MÁV friss bejelentése: karbantartás miatt módosul a menetrend ezen a fontos vonalon

 A GYSEV Szombathely-Csorna vasútvonalán végzett pályakarbantartás miatt hétfőtől péntekig az összes vonat helyett pótlóbusz közlekedik - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Azt írták, ez azzal jár, hogy Szombathely felől Budapest felé fél órával hosszabbodik az utazási idő.

A szombathelyi Savaria InterCity vonatok helyett Csorna és Szombathely, a személyvonatok helyett Csorna és Porpác, illetve Szombathely között kell pótlóbuszra átszállnia az utasoknak - ismertették.

A nemzetközi forgalomban közlekedő Dráva és Mura InterCityk helyett Budapest és Győr között a kijelölt railjet vonatok vehetők igénybe, ahhoz csatlakoznak a Győr, autóbusz-állomás és Szombathely között közlekedő pótlóbuszok, illetve Szombathelyen az Ausztria felé közlekedő vonatok - írták.

A nemzetközi forgalomban utazóknak június 2-ig Szentgotthárd és Graz között az osztrák vasúttársaság karbantartása miatt kell pótlóbuszra átszállniuk - tudatták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mÁv

vonat

vonat közlekedés

vonatközlekedés

vonatpótló

intercity

szombathely

csorna