Döbbenet, mi történt: mozdonyvezetőt gázolt a vonat a vidéki állomáson - zenét hallgathatott

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet, mi történt: mozdonyvezetőt gázolt a vonat a vidéki állomáson - zenét hallgathatott

Kedd délelőtt a békéscsabai vasútállomás szolgálati átjárójában egy tolató mozdony ütött el egy mozdonyvezetőt. A fiatalember a síneken ment át, hogy vonatra szálljon, de nem vette észre a közeledő szerelvényt -  számolt be a RTL Híradó.


 


 

A RTL úgy tudja, hogy a mozdonyvezető éppen egy másik vonathoz kelt át a vágányokon, amikor megtörtént a baleset. Szemtanúk szerint a férfi zenét hallgatott, és ezért nem vett észre a közeledő mozdonyt, és nem hallotta meg munkatársai kiáltásait sem. A MÁV ugyanakkor nem erősítette meg ezeket az információkat. A 25 éves férfit súlyos állapotban szállították kórházba, a lába roncsolódott a balesetben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mozdony

tragédia

gázolás

gázolás halálos baleset