Nem volt jogosítványa, hát vett egyet magának külföldön: lekapcsolták a zsaruk

HelloVidék   
  Megosztom
Nem volt jogosítványa, hát vett egyet magának külföldön: lekapcsolták a zsaruk

A pápai lakost előállították, gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett.

A rendőrök május 30-án este igazoltattak egy autóst Celldömölkön. A férfi a rendőröknek egy hamis, külföldi jogosítványt adott át. A pápai lakost előállították, gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy sosem volt vezetői engedélye, ezért vett magának egyet külföldön, hogy azzal tudjon közlekedni. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették - írja a Police.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jogosítvány

rendőr