Autósok, figyelem! Lezárják a Rába-hidat Körmendnél

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem! Lezárják a Rába-hidat Körmendnél

Továbbra is nagy a készültség Körmendnél: folyamatosan töltik és szállítják el a homokzsákokat a kritikus pontokra – írja Facebook posztjában Körmend városa.

Jelenleg 470 cm felett van valamivel a folyó vízszintje. Nagy esőzést jelentettek Oberwart térségéből, ami kilátással lehet a Pinka árterére, ennek következtében a Rába vízszintje is tovább emelkedhet - írják. Bíznak abban, hogy itt a közvetlen térségben villámzivatar nem alakul ki, ami hirtelen árhullámot és ezáltal komolyabb gondot okozhat, illetve meggyorsitja az ár tetőzését. A zárást követően a gyalogos és kerékpáros forgalom biztosított a Rábán aluli városrészen élőknek!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

körmend

árvíz

árvízvédelem

híd

hídlezárás

utazás