Járhatatlanná váltak az utak vidéken: vigyázat, ezeket a szakaszokat zárta le a rendőrség

MTI   
  Megosztom
Járhatatlanná váltak az utak vidéken: vigyázat, ezeket a szakaszokat zárta le a rendőrség

Az intenzív esőzés következtében továbbra is áradnak a folyók és patakok Vasban, ahol tizenkét alsóbbrendű út vált járhatatlanná, a veszélyes útszakaszokat a rendőrség lezárta - írta a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a Facebook-oldalán. Az Útinform tudatta azt is, hogy a Duna áradása miatt több Pest vármegyei alsóbbrendű utat is lezártak.

Hol zárták le az utat már vasárnap?

A Vas vármegyei rendőrség tájékoztatása szerint már vasárnap lezárták az utat vízátfolyás miatt Pinkamindszent és az államhatár között, majd Csörötnek és Rönök, Vasszentmihály és Csörötnek, Rátót és Rábagyarmat, Felsőcsatár és Vaskeresztes, valamint Pornóapáti és Horvátlövő között, illetve Pornóapátinál egy bekötőút esetében is erre kényszerültek.

Szintén lezárta a rendőrség a Kemestaródfa és Pinkaszentkirály, a Csákánydoroszló és Ivánc közötti, valamint a Halogy és Csákánydoroszló közötti utat, illetve a Felsőmarác és Csákánydoroszló, a Molnaszecsőd és Döröske közötti utat, valamint a Pornóapáti és az államhatár közötti alsórendű útszakaszt is.

Pest vármegyét is érintik a lezárások

Az Útinform hétfő délben a honlapján azt közölte, hogy a Duna áradása miatt Pest vármegyében lezárták a Szentendre-Kisoroszi összekötőutat, a Szigetmonostor-Határcsárdai komphoz vezető utat, a Szentendre-Szigetmonostori révhez vezető utat, a Leányfalu-Pócsmegyeri komphoz vezető utat, a Dunabogdányi hajóállomáshoz vezető utat és a Budaörs-Törökbálint bekötőutat.

Az áradások miatt továbbá több helyen - Neszmély és Dunaradvány, Visegrád és Nagymaros, Szentendre és Szigetmonostor, Százhalombatta és Tököl, illetve Lórév és Adony között - is szünetel a kompátkelés - ismertette az Útinform.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

árvíz

árvízvédelem

útlezárás

vas

pest megye