Mindenkit kiráz a hideg ettől a hajmeresztő előzéstől: kész csoda, hogy megúszta a balesetet + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Mindenkit kiráz a hideg ettől a hajmeresztő előzéstől: kész csoda, hogy megúszta a balesetet + videó

Egy fedélzeti kamera rögzítette a felvételt az osztrák határ mellett, Vaskeresztes térségében. A kanyargós úton már a videó elején látszott, hogy a kék Volkswagen sofőrje igencsak türelmetlen fajta – számolt be a történtekről a bpiautosok.hu.

Egy bal kanyarív után következő jobb kanyarív elején gondolta, hogy megelőzi az előtte haladó autókat. A lehető legkritikusabb pillanatban jelent meg egy szemből, szabályosan érkező autó, aki a szó legszorosabb értelmében vérprofi sofőr módjára kerülte el az ütközést.

A kanyargós úton már a videó elején látszik, hogy a kék Volkswagen sofőrje igencsak türelmetlen típus. Egy bal kanyarív után következő jobb kanyarív elején gondolta, hogy megelőzi az előtte haladó autókat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

előzés

autósok

autó

veszélyes

közlekedés