350 milliót költöttek erre a fejlesztésre: mi történt Villány és Máriagyűd között?

MTI   
  Megosztom
350 milliót költöttek erre a fejlesztésre: mi történt Villány és Máriagyűd között?

Mintegy 350 millió forintos fejlesztési forrásból épül meg a borairól híres Villány és a népszerű zarándokhelynek számító Máriagyűd közötti kerékpárút még hiányzó szakasza - közölte a Baranya Vármegyei Önkormányzat.

Azt írták, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 350 millió forintból finanszírozott fejlesztés részeként épül meg a máriagyűdi kerékpárút folytatása az 5701-es és az 5711-es út mentén, mintegy 2,5 kilométer hosszan.

A közleményben Nagy Csabát, a térség országgyűlési képviselőjét idézve kiemelték, hogy a környék idegenforgalmában jelentős helyet foglal el a kerékpárturizmus, az év végéig megvalósuló fejlesztéssel pedig bővül az ezzel kapcsolatos szolgáltatások köre.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

máriagyüd

villány

zarándokhely

kerékpárút

kerékpárút fejlesztés