Vonatgázolás Dunakeszinél: súlyos késésekre számíts, ha ezen a vonalon utazol

MTI   
  Megosztom
Vonatgázolás Dunakeszinél: súlyos késésekre számíts, ha ezen a vonalon utazol

Egy a Nyugati pályaudvarról Szobra tartó vonat elgázolt egy embert Dunakeszi és Dunakeszi-Gyártelep között, ezért késésekre kell számítani a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte a Mávinform hétfő reggel.

Azt írták, hogy a helyszínelés végéig - várhatóan késő délelőttig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Dunakeszi és Göd állomások között. A baleset miatt a Budapest-Vác-Szob vonalon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőkre, kimaradó vagy rövidebb szakaszon közlekedő járatokra is számítani lehet. A balesetben érintett járat utasait átszállítják egy másik vonatra a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével - írták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

máv

vonat

vonatgázolás

közlekedés

dunakeszi

vác

göd