Felborult egy kamion a 86-os főúton: nagy a felfordulás, jobban jársz, ha erre kerülsz

HelloVidék   
  Megosztom
Felborult egy kamion a 86-os főúton: nagy a felfordulás, jobban jársz, ha erre kerülsz

A balesetet szenvedett járműből először 23,5 tonnányi rakományt kell átpakolni egy főúton álló kamionba – írja a nyugat.hu. A 86-os főúton Körmend és Szombathely között közlekedőknek 11 órától torlódásra kell számítani, egy korábbi Balogunyom és Kisunyom között történt kamionbaleset műszaki mentése miatt.

Személyautóval javasoljuk a Ják felé kerülést. A balesetet szenvedett járműből először 23,5 tonnányi rakományt kell átpakolni egy főúton álló kamionba, majd várhatóan 14 óra után daruval állítják a kerekeire a szerelvényt.

Ez idő alatt egy sávon haladhat a forgalom, de előfordulhat olyan is, amikor teljesen megállítják a forgalmat. A korábbi tapasztalatok alapján akár több kilométeres torlódásra és 20-30 perccel megnövekedett menetidőre kell számítani.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

körmend

szombathely

baleset

torlódás