Ittas sofőr okozta a szombathelyi balesetet: a sérültet kórházba szállították

HelloVidék   
  Megosztom
Ittas sofőr okozta a szombathelyi balesetet: a sérültet kórházba szállították

Ittas volt az a sofőr, aki szerda reggel balesetet okozott Szombathelyen a Bartók Béla körúton – tudósított róla a vaol.hu.

Egy Audi személyautó haladt a Jókai utca felől az uszoda irányába szerdán reggel, amikor a sofőr lassított a gyalogátkelőhelynél, de a mögötte érkező Toyota terepjáró vezetője ezt későn vette észre és az Audi hátuljának ütközött.

A balesetben az Audi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetet okozó Toyota vezetőjéről pedig információink szerint kiderült, hogy ittasan vezette a járművet, ezért a rendőrök vérvételre előállították.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

autó

baleset

autóbaleset

szombathely