Most jött: baleset miatt jelentős késésekre kell számítani a népszerű vidéki autópályán

MTI   
  Megosztom
Most jött: baleset miatt jelentős késésekre kell számítani a népszerű vidéki autópályán

Összeütközött egy személyautó és tehergépkocsi az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a szedresi lehajtó után, az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták.

A 132-es kilométernél történt balesetnek sérültje is van.A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Pécs felé közlekedőket a szedresi lehajtónál leterelik az autópályáról.

A baleset helyszínét a 631-es és a 6-os út felé lehet elkerülni, a közlekedők a tolnai felhajtónál tudnak visszajutni az autópályára

- írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

baleset

m6 autópálya

késés