Súlyos vasúti baleset Méra közelében: vigyázat, ezen a vonalon nem jár a vonat!

MTI   
  Megosztom
Súlyos vasúti baleset Méra közelében: vigyázat, ezen a vonalon nem jár a vonat!

A Miskolcról hétfő 6 óra 42 perckor Hidasnémetibe elindult személyvonat Méra közelében összeütközött egy autóval, emiatt a Miskolc-Hidasnémeti vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre, egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre kell számítani - közölte honlapján a Mávinform.

A baleseti helyszínelés miatt Forró-Encs és Novajidrány között nincs vonatközlekedés. Az ütközéskor a vasúti átjáróban a fénysorompó rendben működött. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés következtében a mozdony alá szorult gépkocsit az encsi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével húzták ki a vonat alól. A jármű utasait a műszaki mentés alatt feszítővágó segítségével szabadítják ki - írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

máv

vasúti baleset

baleset

közlekedés

késés