Mi történik, ha nem jön a baba? Mutatjuk, mennyit kell visszafizetni a csok után

24.hu   
  Megosztom
Mi történik, ha nem jön a baba? Mutatjuk, mennyit kell visszafizetni a csok után

Elkészült az első részletes csok-kalkulátor, melyből kiderül mennyit kell visszafizetni a 10 milliós hitel után, ha nem születnek meg a gyerekek.

A Bank360 elkészítette az első részletes kalkulátort a 10 millió forintos kedvezményes állami hitel törlesztőrészleteiről, írja a 24.hu.

A számításhoz a következő adatokat kell megadni:

  • az igényelni kívánt összeg nagyságát
  • a futamidőt
  • az igénylés tervezett dátumát
  • a gyermekek tervezett születési dátumát

Semmilyen tartozás nem áll fenn, ha a három gyermek öt éven belül megszületik; ebben az esetben a teljes visszafizetendő összeg 0 forint. Amennyiben nem vagyunk ilyen szerencsések, mutatjuk, mire számíthatunk:

  • Ha csak két gyermek születik, akkor 7 314 549 forintot kell visszafizetni.
  • Egy gyermek születése esetén pedig 10 524 502 forintot kell visszafizetni.
  • Ha egy gyermek sem születik, akkor a teljes visszafizetendő összeg 18 511 835 forint.

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csok

család

ingatlan

otthon

ház

építés

lakás

hitel

visszatérítés