Mi történik, ha nem jön a baba? Mutatjuk, mennyit kell visszafizetni a csok után

24.hu   
  Megosztom
Mi történik, ha nem jön a baba? Mutatjuk, mennyit kell visszafizetni a csok után

Elkészült az első részletes csok-kalkulátor, melyből kiderül mennyit kell visszafizetni a 10 milliós hitel után, ha nem születnek meg a gyerekek.

A Bank360 elkészítette az első részletes kalkulátort a 10 millió forintos kedvezményes állami hitel törlesztőrészleteiről, írja a 24.hu.

A számításhoz a következő adatokat kell megadni:

  • az igényelni kívánt összeg nagyságát
  • a futamidőt
  • az igénylés tervezett dátumát
  • a gyermekek tervezett születési dátumát

Semmilyen tartozás nem áll fenn, ha a három gyermek öt éven belül megszületik; ebben az esetben a teljes visszafizetendő összeg 0 forint. Amennyiben nem vagyunk ilyen szerencsések, mutatjuk, mire számíthatunk:

  • Ha csak két gyermek születik, akkor 7 314 549 forintot kell visszafizetni.
  • Egy gyermek születése esetén pedig 10 524 502 forintot kell visszafizetni.
  • Ha egy gyermek sem születik, akkor a teljes visszafizetendő összeg 18 511 835 forint.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csok

család

ingatlan

otthon

ház

építés

lakás

hitel

visszatérítés