Brutális szúnyoghelyzet vidéken: kórházba került egy kisfiú miatta

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális szúnyoghelyzet vidéken: kórházba került egy kisfiú miatta

Továbbra sem javult a szúnyoghelyzet egyes településeken: legutóbb egy Esztergomhoz közeli faluban csípett meg több vérszívó egy négyéves kisfiút, aki emiatt kórházba került - írja a Blikk.

Egy Esztergomhoz közeli településen több szúnyog csípett meg egy négyéves kisfiút, aki emiatt kórházba került. A gyermek anyja alig hitt a szemének, amikor meglátta a gyermekét, akinek hátát tenyérnyi piros foltok borították – számolt be az esetről a portál.

Összesen három szúnyog csípte meg, amitől az egész háta feldagadt. Nagyon megijedt, sírt, ráadásul elkezdett fulladni, ami miatt azonnal kórházba rohantunk vele

– közölte az édesanya, aki szerint hetek óta elviselhetetlen a szúnyoginvázió településükön, a kertbe szinte ki sem lehet menni.

A kisfiam egy éjszakát töltött a kórházban, mint kiderült: heves allergiás reakciót váltottak ki nála a szúnyogcsípések. Ez azért is furcsa, mert korábban a csípésektől nem volt rohama. Most kaptunk gyógyszert, hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő

– tette hozzá a gyermek édesanyja, aki most kézi permetezővel próbálja felvenni a harcot otthon a szúnyogok ellen.

Címlapképünk illusztráció.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

esztergom

szúnyog

szúnyogcsípés

vidék

szúnyoghelyzet

család

kórház

betegség

allergia