Brutális szúnyoghelyzet vidéken: kórházba került egy kisfiú miatta

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális szúnyoghelyzet vidéken: kórházba került egy kisfiú miatta

Továbbra sem javult a szúnyoghelyzet egyes településeken: legutóbb egy Esztergomhoz közeli faluban csípett meg több vérszívó egy négyéves kisfiút, aki emiatt kórházba került - írja a Blikk.

Egy Esztergomhoz közeli településen több szúnyog csípett meg egy négyéves kisfiút, aki emiatt kórházba került. A gyermek anyja alig hitt a szemének, amikor meglátta a gyermekét, akinek hátát tenyérnyi piros foltok borították – számolt be az esetről a portál.

Összesen három szúnyog csípte meg, amitől az egész háta feldagadt. Nagyon megijedt, sírt, ráadásul elkezdett fulladni, ami miatt azonnal kórházba rohantunk vele

– közölte az édesanya, aki szerint hetek óta elviselhetetlen a szúnyoginvázió településükön, a kertbe szinte ki sem lehet menni.

A kisfiam egy éjszakát töltött a kórházban, mint kiderült: heves allergiás reakciót váltottak ki nála a szúnyogcsípések. Ez azért is furcsa, mert korábban a csípésektől nem volt rohama. Most kaptunk gyógyszert, hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő

– tette hozzá a gyermek édesanyja, aki most kézi permetezővel próbálja felvenni a harcot otthon a szúnyogok ellen.

Címlapképünk illusztráció.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

esztergom

szúnyog

szúnyogcsípés

vidék

szúnyoghelyzet

család

kórház

betegség

allergia