Szomorú hírt közölt a család: kórházba került Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú hírt közölt a család: kórházba került Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Kórházban ápolják Szabó Gyuri bácsit, azaz a bükki füvesembert - számolt be a hírről Gyuri bácsi Facebook-oldalán a család. Mint azt elmondták, Gyuri bácsi valóban kórházba került, de szerencsére már jobban van.

A Szabó Gyuri bácsi közösségi oldalán megjelent videóban a család elmondta: "Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember rosszullét miatt nemrég kórházba került. Gyuri bácsi állapota jelenleg kielégítő, nem válságos, de a vizsgálatok még zajlanak, ezért bővebb információt egészségi állapotáról nem tudunk adni. A család köszöni az együttérző jókívánságokat, és az orvosokkal együtt mindent megtesz azért, hogy Gyuri bácsi mihamarabb meggyógyuljon és közöttünk lehessen."

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bükki füvesember

füvesember

szabó gyuri bácsi