Szomorú hírt közölt a család: kórházba került Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú hírt közölt a család: kórházba került Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Kórházban ápolják Szabó Gyuri bácsit, azaz a bükki füvesembert - számolt be a hírről Gyuri bácsi Facebook-oldalán a család. Mint azt elmondták, Gyuri bácsi valóban kórházba került, de szerencsére már jobban van.

A Szabó Gyuri bácsi közösségi oldalán megjelent videóban a család elmondta: "Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember rosszullét miatt nemrég kórházba került. Gyuri bácsi állapota jelenleg kielégítő, nem válságos, de a vizsgálatok még zajlanak, ezért bővebb információt egészségi állapotáról nem tudunk adni. A család köszöni az együttérző jókívánságokat, és az orvosokkal együtt mindent megtesz azért, hogy Gyuri bácsi mihamarabb meggyógyuljon és közöttünk lehessen."

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bükki füvesember

füvesember

szabó gyuri bácsi