Jobb megelőzni: rizikószűrések és életmód-tanácsadás Szegeden

HelloVidék   
  Megosztom
Jobb megelőzni: rizikószűrések és életmód-tanácsadás Szegeden

Október 25-én a Szegeden a Tamás Háza Alapítvány figyelemfelhívó sétát szervezett a rák betegség ellen. A rendezvényen több daganatos betegeket összefogó civil szervezet tagja és szimpatizánsa is rész vett.

A menet 15 órától egy rövid köszöntő után indult útjára a Széchenyi tér Takaréktár utcai elejéről a Dóm tér irányába, a résztvevők rózsaszín ruhadarabokkal és kitűzőkkel fejezték ki elkötelezettségüket. Az 1. Belvárosi sétát a szegedi Táncegyüttes és a honvéd fúvós zenekar kísérte.

A rendezvény záróbeszéde a Dóm téren zajlott, ahol többek közt dr. Ormándi Katalin, a Magyar Radiológusok Társasága, Emlődiagnosztikai Szekciójának elnöke és dr. Bosnyákovits Tünde, megyei tisztifőorvos is beszélt a szűrővizsgálatok fontosságáról, és a Csongrád megyei felmérésekről.

A rendezvényt a Szeged Táncegyüttes Egyesület műsora zárta.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rák

csongrád

daganat

menet

szeged