Jobb megelőzni: rizikószűrések és életmód-tanácsadás Szegeden

HelloVidék   
  Megosztom
Jobb megelőzni: rizikószűrések és életmód-tanácsadás Szegeden

Október 25-én a Szegeden a Tamás Háza Alapítvány figyelemfelhívó sétát szervezett a rák betegség ellen. A rendezvényen több daganatos betegeket összefogó civil szervezet tagja és szimpatizánsa is rész vett.

A menet 15 órától egy rövid köszöntő után indult útjára a Széchenyi tér Takaréktár utcai elejéről a Dóm tér irányába, a résztvevők rózsaszín ruhadarabokkal és kitűzőkkel fejezték ki elkötelezettségüket. Az 1. Belvárosi sétát a szegedi Táncegyüttes és a honvéd fúvós zenekar kísérte.

A rendezvény záróbeszéde a Dóm téren zajlott, ahol többek közt dr. Ormándi Katalin, a Magyar Radiológusok Társasága, Emlődiagnosztikai Szekciójának elnöke és dr. Bosnyákovits Tünde, megyei tisztifőorvos is beszélt a szűrővizsgálatok fontosságáról, és a Csongrád megyei felmérésekről.

A rendezvényt a Szeged Táncegyüttes Egyesület műsora zárta.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rák

csongrád

daganat

menet

szeged