Legyen a Te iskolád is Ökoiskola! Kiírták a pályázatokat

MTI   
  Megosztom
Legyen a Te iskolád is Ökoiskola! Kiírták a pályázatokat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) nyílt pályázatot hirdet Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére.

A címekre olyan iskolák pályázhatnak, amelyek a fenntarthatóságra való nevelés érdekében elkötelezett és felelősségteljes pedagógiai munkát végeznek, illetve gondoskodnak arról, hogy tanulóik a környezet megóvása iránt elkötelezett felnőttekké váljanak.

Tavaly 48 köznevelési intézmény először, 54 pedig másodszor vehette át az Ökoiskola címet, 56 intézmény pedig Örökös Ökoiskola lett. Jelenleg már csaknem ezer intézmény viseli az Ökoiskola vagy az Örökös Ökoiskola címet, így a diákok mintegy 29 százaléka jár olyan intézménybe, ahol fokozottan figyelnek a környezettudatosságra.

A tavalyi évben Ökoiskola, valamint Örökös Ökoiskola címet nyert intézmények az alábbi térképen kereshetők:

A térkép forrása: ofi.hu

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ökoiskola

öko

környezettudatosság

iskola