Rossz hír az allergiásoknak: három hétig is eltarthat a szenvedés

MTI   
  Megosztom
Rossz hír az allergiásoknak: három hétig is eltarthat a szenvedés

A parlagfű után ennek a növénynek a pollenjére érzékenyek a legtöbben Magyarországon - közölte Páldy Anna, az Országos Közegészségügyi Intézet szaktanácsadója.

A szakértő szerint a virágzás két-három hétig tart, így nem kell olyan hosszú ideig szenvedni a kellemetlen tünetektől.

Az allergiásoknak mindig javasolt figyelni az előrejelzéseket, hogy időben el tudják kezdeni a gyógyszerek szedését

– mondta Páldy Anna, aki beszámolt arról is, hogy szeretnék, ha időben tudnák értesíteni az érintetteket az esetleges pollenveszélyről, így most egy uniós program keretében a nyír virágzásának szezonális előrejelzésén dolgoznak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

allergia

allergiaszezon

nyírfa

parlagfű