Sokkoló: nyugdíjasra támadtak harci kutyák Szegváron

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: nyugdíjasra támadtak harci kutyák Szegváron

Egy nagymama életveszélyesen megsérült, amikor három harci kutya támadt rá otthonukban a Csongrád megyei Szegváron - osztotta meg a delmagyar.hu.

Több család is lakott abban a házban, ahol a három harci kutyát tartották. A közelben kerítést festő utcabeliek arra lettek figyelmesek, hogy valaki hangosan ordít. A hang irányába indultak, majd azt vették észre, hogy a földön fekvő nagymamát három kutya marcangolja, az állatokat pedig a nő unokája próbálja elzavarni. A szomszédok rögtön hívták a mentőket, valamint a rendőrséget, akik rövid időn belül meg is érkeztek a helyszínre.

Mentőhelikopter szállította kórházba a súlyosan megsérült asszonyt, akit a szegedi klinikán ápolnak. Az utcabeliek elmodnása szerint többször is látták az állatokat gazdájukkal sétálni, de semmi jele nem mutatkozott annak, hogy a kutyák agresszívak lennének. A támadás körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyatámadás

támadás

kutyák