Sokkoló: nyugdíjasra támadtak harci kutyák Szegváron

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: nyugdíjasra támadtak harci kutyák Szegváron

Egy nagymama életveszélyesen megsérült, amikor három harci kutya támadt rá otthonukban a Csongrád megyei Szegváron - osztotta meg a delmagyar.hu.

Több család is lakott abban a házban, ahol a három harci kutyát tartották. A közelben kerítést festő utcabeliek arra lettek figyelmesek, hogy valaki hangosan ordít. A hang irányába indultak, majd azt vették észre, hogy a földön fekvő nagymamát három kutya marcangolja, az állatokat pedig a nő unokája próbálja elzavarni. A szomszédok rögtön hívták a mentőket, valamint a rendőrséget, akik rövid időn belül meg is érkeztek a helyszínre.

Mentőhelikopter szállította kórházba a súlyosan megsérült asszonyt, akit a szegedi klinikán ápolnak. Az utcabeliek elmodnása szerint többször is látták az állatokat gazdájukkal sétálni, de semmi jele nem mutatkozott annak, hogy a kutyák agresszívak lennének. A támadás körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyatámadás

támadás

kutyák