Sokkoló: nyugdíjasra támadtak harci kutyák Szegváron

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: nyugdíjasra támadtak harci kutyák Szegváron

Egy nagymama életveszélyesen megsérült, amikor három harci kutya támadt rá otthonukban a Csongrád megyei Szegváron - osztotta meg a delmagyar.hu.

Több család is lakott abban a házban, ahol a három harci kutyát tartották. A közelben kerítést festő utcabeliek arra lettek figyelmesek, hogy valaki hangosan ordít. A hang irányába indultak, majd azt vették észre, hogy a földön fekvő nagymamát három kutya marcangolja, az állatokat pedig a nő unokája próbálja elzavarni. A szomszédok rögtön hívták a mentőket, valamint a rendőrséget, akik rövid időn belül meg is érkeztek a helyszínre.

Mentőhelikopter szállította kórházba a súlyosan megsérült asszonyt, akit a szegedi klinikán ápolnak. Az utcabeliek elmodnása szerint többször is látták az állatokat gazdájukkal sétálni, de semmi jele nem mutatkozott annak, hogy a kutyák agresszívak lennének. A támadás körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyatámadás

támadás

kutyák