Figyelem! Ezzel a trükkel fosztják ki a gyanútlan autósokat a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Ezzel a trükkel fosztják ki a gyanútlan autósokat a Balatonnál

Új módszerrel fosztják ki a nyaralókat Keszthelyen. Több bejelentés is érkezett arról, hogy ismeretlen személyek magukat parkolási ellenőrnek kiadva szednek parkolási díjat – szúrta ki a HelloVidék a VÜZ Nonprofit Kft. figyelmeztetését a Keszthelyi Televízió Facebook oldalán.

Az elmúlt időszakban több bejelentés is érkezett a VÜZ Nonprofit Kft-hez, hogy ismeretlen személyek - magukat parkolási ellenőrnek kiadva - az általunk üzemeltetett díjköteles parkolókban, vagy a város ingyenes parkolóiban parkolási díjat szednek, vagy pótdíjat kérnek a tájékozatlan, elsősorban külföldi autósoktól.

A VÜZ Nonprofit Kft. fokozottan felhívja a nyaralók figyelmét, hogy a parkolási díj megfizetése kizárólag a parkolóautomatánál, illetve mobiltelefon segítségével lehetséges Keszthelyen. Munkaköri leírásuk alapján a parkolóellenőrök készpénzt nem fogadhatnak el, pótdíj befizetésre sincs náluk lehetőség, azt kizárólag a Piac téri ügyfélszolgálati Irodában, postai úton, illetve átutalással lehet megtenni.

A parkolási ellenőrök fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, mellyel igazolni tudják, hogy a VÜZ Kft. nevében végzik munkájukat. A díjköteles várakozóhelyeket minden esetben KRESZ és 3 nyelvű tájékoztató táblák jelzik, ezeken a területeken kell fizetni a parkolásért.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

nyaralás

parkolás

csalás

keszthely