Figyelem! Ezzel a trükkel fosztják ki a gyanútlan autósokat a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Ezzel a trükkel fosztják ki a gyanútlan autósokat a Balatonnál

Új módszerrel fosztják ki a nyaralókat Keszthelyen. Több bejelentés is érkezett arról, hogy ismeretlen személyek magukat parkolási ellenőrnek kiadva szednek parkolási díjat – szúrta ki a HelloVidék a VÜZ Nonprofit Kft. figyelmeztetését a Keszthelyi Televízió Facebook oldalán.

Az elmúlt időszakban több bejelentés is érkezett a VÜZ Nonprofit Kft-hez, hogy ismeretlen személyek - magukat parkolási ellenőrnek kiadva - az általunk üzemeltetett díjköteles parkolókban, vagy a város ingyenes parkolóiban parkolási díjat szednek, vagy pótdíjat kérnek a tájékozatlan, elsősorban külföldi autósoktól.

A VÜZ Nonprofit Kft. fokozottan felhívja a nyaralók figyelmét, hogy a parkolási díj megfizetése kizárólag a parkolóautomatánál, illetve mobiltelefon segítségével lehetséges Keszthelyen. Munkaköri leírásuk alapján a parkolóellenőrök készpénzt nem fogadhatnak el, pótdíj befizetésre sincs náluk lehetőség, azt kizárólag a Piac téri ügyfélszolgálati Irodában, postai úton, illetve átutalással lehet megtenni.

A parkolási ellenőrök fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, mellyel igazolni tudják, hogy a VÜZ Kft. nevében végzik munkájukat. A díjköteles várakozóhelyeket minden esetben KRESZ és 3 nyelvű tájékoztató táblák jelzik, ezeken a területeken kell fizetni a parkolásért.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

nyaralás

parkolás

csalás

keszthely