Kifogták a magyar Loch Ness-i szörnyet: ez a második legnagyobb hal hazánkban

HelloVidék   
  Megosztom
Kifogták a magyar Loch Ness-i szörnyet: ez a második legnagyobb hal hazánkban

Nem létezik olyan horgász, aki ne szeretné kifogni a nagy halat. A sportemberek is mindig győzni szeretnének, ahogyan a halászok is egyre nagyobb hallal szeretnének büszkélkedni – írja a Haon.

Zalkai András már gyermekkora óta a imád pecázni, nem is tudná megmondani, mikor dobta be először a horgot a vízbe. Amióta az eszét tudja, legnagyobb álma az volt, hogy egyszer majd a horgára akadjon a nagy hal. Ez mára valósággá vált, mivel az elmúlt hétvégén Andrásnak hatalmas kapása volt a Hortobágyon: egy 2 méter 40 centis, 93 kilogrammos harcsát emelhetett ki az Ohati III. horgásztóból.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy rekordhalat húzhatok ki hazánk bármely tavából. Viszont nem adtam fel. Ha itthon nem, akkor Spanyolországban próbáltam volna szerencsét, az Ebro folyónál, de erre már nincs szükség. Magyarország második legnagyobb kifogott halát az én nevem mellé véshetik, s ez hatalmas elismerésnek számít. Arról nem is beszélve, hogy a gilisztacsokorra kapó óriást ugyanazon a napon kétszer is kifoghattam, ami már abszolút rekordnak számít a tavainkon. Sokáig fárasztottam, 1 óra 30 percen át küzdöttem a harcsával, azonban megért minden izzasztó pillanatot, a leírhatatlan érzést pedig az összes horgásznak kívánom: az én vágyam már teljesült!

– nyilatkozta András.

A hatalmas halról készült fotó itt látható.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

harcsa

pecázás

horgász

horgászat

hortobágy

rekord