Kifogták a magyar Loch Ness-i szörnyet: ez a második legnagyobb hal hazánkban

HelloVidék   
  Megosztom
Kifogták a magyar Loch Ness-i szörnyet: ez a második legnagyobb hal hazánkban

Nem létezik olyan horgász, aki ne szeretné kifogni a nagy halat. A sportemberek is mindig győzni szeretnének, ahogyan a halászok is egyre nagyobb hallal szeretnének büszkélkedni – írja a Haon.

Zalkai András már gyermekkora óta a imád pecázni, nem is tudná megmondani, mikor dobta be először a horgot a vízbe. Amióta az eszét tudja, legnagyobb álma az volt, hogy egyszer majd a horgára akadjon a nagy hal. Ez mára valósággá vált, mivel az elmúlt hétvégén Andrásnak hatalmas kapása volt a Hortobágyon: egy 2 méter 40 centis, 93 kilogrammos harcsát emelhetett ki az Ohati III. horgásztóból.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy rekordhalat húzhatok ki hazánk bármely tavából. Viszont nem adtam fel. Ha itthon nem, akkor Spanyolországban próbáltam volna szerencsét, az Ebro folyónál, de erre már nincs szükség. Magyarország második legnagyobb kifogott halát az én nevem mellé véshetik, s ez hatalmas elismerésnek számít. Arról nem is beszélve, hogy a gilisztacsokorra kapó óriást ugyanazon a napon kétszer is kifoghattam, ami már abszolút rekordnak számít a tavainkon. Sokáig fárasztottam, 1 óra 30 percen át küzdöttem a harcsával, azonban megért minden izzasztó pillanatot, a leírhatatlan érzést pedig az összes horgásznak kívánom: az én vágyam már teljesült!

– nyilatkozta András.

A hatalmas halról készült fotó itt látható.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

harcsa

pecázás

horgász

horgászat

hortobágy

rekord