Műsorvezetőből bankrabló: a 34 éves férfi fegyverrel pakolt ki két pénzintézetet

24.hu   
  Megosztom
Műsorvezetőből bankrabló: a 34 éves férfi fegyverrel pakolt ki két pénzintézetet

Volt tévébemondó rabolt bankot Üllőn és Bugyin, aki korábban esti hírműsort vezetett egy vidéki csatornánál – írja a 24.hu.

P. Rolandot Ócsán fogták el, mert június 18-án Üllőn, július 1-jén pedig Bugyin rabolt ki egy bankot. A Blikk értesülései szerint a férfi egy vidéki tévében korábban esti hírműsort vezetett. Egyik volt munkatársa szerint külsősként is ő volt a „műsor arca”, de nagyjából egy év után távozott.

A férfit rögzítette a bank kamerája, amint fegyverrel, vagy annak utánzatával kényszerítette a dolgozókat a pénz átadására, de ezúttal kommandósok jelentek meg köztiszteletben álló szülei házánál. A helyiek nem értik, mi vihette rá a bankrablásra. Egy ismerős azt mondta, a férfival korábban soha nem volt probléma, a szülei mindent megadtak neki.

Bár sokan látták a TEK és a rendőrség munkatársait a család háza előtt, ám a hivatalos tájékoztatás szerint nem ott, hanem Ócsán sikerült elkapniuk az ózdi férfit. A 34 éves férfi a rablásoknál egyetlen lövést sem adott le. Fegyveres rablás megalapozott gyanúja vették őrizetbe. Ellene az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytatja.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

bankrablás

bank

ócsa

üllő

tévéműsor

tévébemondó

rendőrség

bűnüldözés