Műsorvezetőből bankrabló: a 34 éves férfi fegyverrel pakolt ki két pénzintézetet

24.hu   
  Megosztom
Műsorvezetőből bankrabló: a 34 éves férfi fegyverrel pakolt ki két pénzintézetet

Volt tévébemondó rabolt bankot Üllőn és Bugyin, aki korábban esti hírműsort vezetett egy vidéki csatornánál – írja a 24.hu.

P. Rolandot Ócsán fogták el, mert június 18-án Üllőn, július 1-jén pedig Bugyin rabolt ki egy bankot. A Blikk értesülései szerint a férfi egy vidéki tévében korábban esti hírműsort vezetett. Egyik volt munkatársa szerint külsősként is ő volt a „műsor arca”, de nagyjából egy év után távozott.

A férfit rögzítette a bank kamerája, amint fegyverrel, vagy annak utánzatával kényszerítette a dolgozókat a pénz átadására, de ezúttal kommandósok jelentek meg köztiszteletben álló szülei házánál. A helyiek nem értik, mi vihette rá a bankrablásra. Egy ismerős azt mondta, a férfival korábban soha nem volt probléma, a szülei mindent megadtak neki.

Bár sokan látták a TEK és a rendőrség munkatársait a család háza előtt, ám a hivatalos tájékoztatás szerint nem ott, hanem Ócsán sikerült elkapniuk az ózdi férfit. A 34 éves férfi a rablásoknál egyetlen lövést sem adott le. Fegyveres rablás megalapozott gyanúja vették őrizetbe. Ellene az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytatja.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

bankrablás

bank

ócsa

üllő

tévéműsor

tévébemondó

rendőrség

bűnüldözés