Döbbenet: mutatjuk, mit vett fel éjjel a vadkamera Borsodban!

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: mutatjuk, mit vett fel éjjel a vadkamera Borsodban!

Szabó Ádám, az Aggteleki Nemzeti Park zoológiai szakreferense kameracsapdás felvételt tett közzé, melyen két farkas kíváncsian megközelít egy borzot - írja a Ripost.

Az Aggteleki Nemzeti Park zoológiai szakreferense, Szabó Ádámérdekes kameracsapdás felvételeket tett közzé. A szakember kamerája éjjel rögzítette, amint a park területén két kíváncsiskodó farkas közelít meg egy félős borzot. Az Aggteleki Nemzeti Park területén legutóbb január elején örökítettek meg farkasokat.

Hazánkban az I. világháború után pusztultak ki a farkasok, majd az 1980-as években jelentek meg újra: Szlovákia, és Horvátország területéről hódították vissza a magyar erdőket. A faj Magyarországon 1993 óta védett, 2001 óta pedig fokozottan védettnek minősül.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

farkas

aggteleki nemzeti park

vadállat

védett állat

védett fajok