Döbbenet: mutatjuk, mit vett fel éjjel a vadkamera Borsodban!

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: mutatjuk, mit vett fel éjjel a vadkamera Borsodban!

Szabó Ádám, az Aggteleki Nemzeti Park zoológiai szakreferense kameracsapdás felvételt tett közzé, melyen két farkas kíváncsian megközelít egy borzot - írja a Ripost.

Az Aggteleki Nemzeti Park zoológiai szakreferense, Szabó Ádámérdekes kameracsapdás felvételeket tett közzé. A szakember kamerája éjjel rögzítette, amint a park területén két kíváncsiskodó farkas közelít meg egy félős borzot. Az Aggteleki Nemzeti Park területén legutóbb január elején örökítettek meg farkasokat.

Hazánkban az I. világháború után pusztultak ki a farkasok, majd az 1980-as években jelentek meg újra: Szlovákia, és Horvátország területéről hódították vissza a magyar erdőket. A faj Magyarországon 1993 óta védett, 2001 óta pedig fokozottan védettnek minősül.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

farkas

aggteleki nemzeti park

vadállat

védett állat

védett fajok