Döbbenet: mutatjuk, mit vett fel éjjel a vadkamera Borsodban!

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: mutatjuk, mit vett fel éjjel a vadkamera Borsodban!

Szabó Ádám, az Aggteleki Nemzeti Park zoológiai szakreferense kameracsapdás felvételt tett közzé, melyen két farkas kíváncsian megközelít egy borzot - írja a Ripost.

Az Aggteleki Nemzeti Park zoológiai szakreferense, Szabó Ádámérdekes kameracsapdás felvételeket tett közzé. A szakember kamerája éjjel rögzítette, amint a park területén két kíváncsiskodó farkas közelít meg egy félős borzot. Az Aggteleki Nemzeti Park területén legutóbb január elején örökítettek meg farkasokat.

Hazánkban az I. világháború után pusztultak ki a farkasok, majd az 1980-as években jelentek meg újra: Szlovákia, és Horvátország területéről hódították vissza a magyar erdőket. A faj Magyarországon 1993 óta védett, 2001 óta pedig fokozottan védettnek minősül.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

farkas

aggteleki nemzeti park

vadállat

védett állat

védett fajok