Özönvíz és bokáig érő jégeső: képeken és videókon a borsodi ítéletidő

HelloVidék   
  Megosztom
Özönvíz és bokáig érő jégeső: képeken és videókon a borsodi ítéletidő

Tegnap délután hatalmas jég és villámárvíz lepte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településeket, melyekről a Facebookon számoltak be a lakosok képekkel, videókkal.

Mint ahogyan arról a HelloVidék is beszámolt, napról-napra riasztásokat ad ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország különböző részeire - hol a hőség, hol a viharok miatt. Zivatar, felhőszakadás és hőség veszélye miatt a mai napra is figyelmeztetést adott ki több megyére és a fővárosra az OMSZ.

Tegnap délután hatalmas jég és villámárvíz lepte el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településeket, melyekről a Facebookon számoltak be a lakosok képekkel, videókkal:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

zápor

zivatar

vihar

eső

ítéletidő

özönvíz

árvíz

jégeső

felhőszakadás

kánikula

hőség