Özönvíz és bokáig érő jégeső: képeken és videókon a borsodi ítéletidő

HelloVidék   
  Megosztom
Özönvíz és bokáig érő jégeső: képeken és videókon a borsodi ítéletidő

Tegnap délután hatalmas jég és villámárvíz lepte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településeket, melyekről a Facebookon számoltak be a lakosok képekkel, videókkal.

Mint ahogyan arról a HelloVidék is beszámolt, napról-napra riasztásokat ad ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország különböző részeire - hol a hőség, hol a viharok miatt. Zivatar, felhőszakadás és hőség veszélye miatt a mai napra is figyelmeztetést adott ki több megyére és a fővárosra az OMSZ.

Tegnap délután hatalmas jég és villámárvíz lepte el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településeket, melyekről a Facebookon számoltak be a lakosok képekkel, videókkal:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

zápor

zivatar

vihar

eső

ítéletidő

özönvíz

árvíz

jégeső

felhőszakadás

kánikula

hőség