Ebben a vidéki városban kezdett új életet az egykori műsorvezető: ma iskolában tanít a gyönyörű időjós

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki városban kezdett új életet az egykori műsorvezető: ma iskolában tanít a gyönyörű időjós

Onyutha Juditot a TV2 időjósaként ismerte meg az ország. 1998-tól a Malévnál volt légiutas-kísérő, a kereskedelmi csatornánál akkor figyeltek fel rá, amikor 1999-ben egy filmet készítettek a stewardessképzésről. Tíz évig láthattuk a TV2 képernyőjén az időjárás-előrejelzésekben, majd 2009-ben a csatorna megvált tőle - írja a femina.hu.

Ahogy a portál írja, több csatornánál is megfordult és változatos műsorokat vzetett: dolgozott az Ozone Network csatornánál, a köztévé Család-barát című műsorának műsorvezetőjeként, majd 2015-től 2017-ig időjósként az ATV-nél. Ezután egykori kolléganőjére, Gaál Noémire cserélték le, neki pedig megbízásos munkaviszonyt kínáltak a korábbinál jóval alacsonyabb fizetésért, így inkább újból tanítani kezdett.

Kevesen tudják, de némettanári szakon végzett a debreceni tudományegyetemen, így nem esett kétségbe, amikor megszűntek a televíziós munkái. Új fejezetet nyitott, maga mögött hagyta a fővárost, majd egy szigetszentmiklósi általános iskolában kezdett tanítani, ahol tavaly szeptemberben egy ötödikes osztály osztályfőnöke is lett.

Nekünk, tanároknak a karantén alatt egy perc megállásunk sem volt. Össze kellett állítani a napi tananyagot, amint elküldtük a feladatokat, már érkeztek is a megoldások. Folyamatos munkát igényelt. Eléggé maximalista vagyok, mindent precízen csinálok. A napokban állítottam ki a bizonyítványokat a gyerekeknek. Az is rengeteg odafigyelést és időt igényelt. Most kezdek el leereszteni kicsit, jöhet egy kis pihenés

- mesélte Judit.

A tévézésből, ami hiányzik, az maga az időjárás-jelentés. Nagyon szerettem, és sokszor elgondolkozom, ha újra felkérne egy csatorna, igent mondanék-e? Szerintem belemennék… Egyelőre erről nincs szó

- vallotta be.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás jelentés

onyutha judit

időjós

időjárás

televíziós műsorvezető

műsorvezető