Ebben a vidéki városban kezdett új életet az egykori műsorvezető: ma iskolában tanít a gyönyörű időjós

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki városban kezdett új életet az egykori műsorvezető: ma iskolában tanít a gyönyörű időjós

Onyutha Juditot a TV2 időjósaként ismerte meg az ország. 1998-tól a Malévnál volt légiutas-kísérő, a kereskedelmi csatornánál akkor figyeltek fel rá, amikor 1999-ben egy filmet készítettek a stewardessképzésről. Tíz évig láthattuk a TV2 képernyőjén az időjárás-előrejelzésekben, majd 2009-ben a csatorna megvált tőle - írja a femina.hu.

Ahogy a portál írja, több csatornánál is megfordult és változatos műsorokat vzetett: dolgozott az Ozone Network csatornánál, a köztévé Család-barát című műsorának műsorvezetőjeként, majd 2015-től 2017-ig időjósként az ATV-nél. Ezután egykori kolléganőjére, Gaál Noémire cserélték le, neki pedig megbízásos munkaviszonyt kínáltak a korábbinál jóval alacsonyabb fizetésért, így inkább újból tanítani kezdett.

Kevesen tudják, de némettanári szakon végzett a debreceni tudományegyetemen, így nem esett kétségbe, amikor megszűntek a televíziós munkái. Új fejezetet nyitott, maga mögött hagyta a fővárost, majd egy szigetszentmiklósi általános iskolában kezdett tanítani, ahol tavaly szeptemberben egy ötödikes osztály osztályfőnöke is lett.

Nekünk, tanároknak a karantén alatt egy perc megállásunk sem volt. Össze kellett állítani a napi tananyagot, amint elküldtük a feladatokat, már érkeztek is a megoldások. Folyamatos munkát igényelt. Eléggé maximalista vagyok, mindent precízen csinálok. A napokban állítottam ki a bizonyítványokat a gyerekeknek. Az is rengeteg odafigyelést és időt igényelt. Most kezdek el leereszteni kicsit, jöhet egy kis pihenés

- mesélte Judit.

A tévézésből, ami hiányzik, az maga az időjárás-jelentés. Nagyon szerettem, és sokszor elgondolkozom, ha újra felkérne egy csatorna, igent mondanék-e? Szerintem belemennék… Egyelőre erről nincs szó

- vallotta be.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás jelentés

onyutha judit

időjós

időjárás

televíziós műsorvezető

műsorvezető