Parázs vita: egymásnak esett a Sertésmogul és a Magyar Vegán Egyesület elnöke

HelloVidék   
  Megosztom
Parázs vita: egymásnak esett a Sertésmogul és a Magyar Vegán Egyesület elnöke

Moldován András vállalkozó, a szókimondó sertésmogul és Bergovecz László, a Magyar Vegán Egyesület elnöke volt a Brain Bar Reboot vendége, egy izgalmas vita során ütköztették az érveiket.

Valóban egészségesebb-e a vegán életmód? Az ipari állattartás okozza majd a Föld pusztulását? Moldován András vállalkozó, a szókimondó sertésmogul és Bergovecz László, a Magyar Vegán Egyesület elnöke volt a Brain Bar Reboot vendége, ahol egy izgalmas vita során ütköztették az érveiket arról, hogyan vélekednek a húsfogyasztásról és mit gondolnak a Föld élelmezésének jövőjéről.

Bergovecz László a vegán filozófiáról azt mondta: számára alapvetően az állatjólétről, az állatok nem kihasználásáról és lemészárlásáról szól ez az életmód, míg Moldován András azzal kezdte a beszélgetést, hogy az ő filozófiája a boldogság, szeretet egészség, szerinte "mindenki egyen úgy, ahogy neki jó". A vitában volt szó többek között a húsipar terjeszkedéséről, arról, hogy hányan engedhetik meg egyáltalán maguknak, hogy vegánok legyenek, és arról is, gyilkosok-e a húsevők.

Itt lehet visszanézni a videót:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vegán

veganizmus

moldován andrás

bergovecz lászló

brain bar reboot

vita