Parázs vita: egymásnak esett a Sertésmogul és a Magyar Vegán Egyesület elnöke

HelloVidék   
  Megosztom
Parázs vita: egymásnak esett a Sertésmogul és a Magyar Vegán Egyesület elnöke

Moldován András vállalkozó, a szókimondó sertésmogul és Bergovecz László, a Magyar Vegán Egyesület elnöke volt a Brain Bar Reboot vendége, egy izgalmas vita során ütköztették az érveiket.

Valóban egészségesebb-e a vegán életmód? Az ipari állattartás okozza majd a Föld pusztulását? Moldován András vállalkozó, a szókimondó sertésmogul és Bergovecz László, a Magyar Vegán Egyesület elnöke volt a Brain Bar Reboot vendége, ahol egy izgalmas vita során ütköztették az érveiket arról, hogyan vélekednek a húsfogyasztásról és mit gondolnak a Föld élelmezésének jövőjéről.

Bergovecz László a vegán filozófiáról azt mondta: számára alapvetően az állatjólétről, az állatok nem kihasználásáról és lemészárlásáról szól ez az életmód, míg Moldován András azzal kezdte a beszélgetést, hogy az ő filozófiája a boldogság, szeretet egészség, szerinte "mindenki egyen úgy, ahogy neki jó". A vitában volt szó többek között a húsipar terjeszkedéséről, arról, hogy hányan engedhetik meg egyáltalán maguknak, hogy vegánok legyenek, és arról is, gyilkosok-e a húsevők.

Itt lehet visszanézni a videót:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vegán

veganizmus

moldován andrás

bergovecz lászló

brain bar reboot

vita