Újabb hír érkezett a kórházba került bükki füvesemberről: lánya beszélt az állapotáról

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb hír érkezett a kórházba került bükki füvesemberről: lánya beszélt az állapotáról

Ismét kikerült Szabó Gyuri bácsi közösségi oldalra egy videó, amiben az előzőhöz hasonlóan lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa szólalt meg. Azt is tisztázta, hogy édesapja nem koronavírusos beteg.

Korábban mi is megírtuk, hogy kórházban ápolják Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert. Minderről a családja számolt be Facebookon, egy ott közzétett videóban azt elmondták, szerencsére már jobban van.

Gyuri bácsi állapota jelenleg kielégítő, nem válságos, de a vizsgálatok még zajlanak, ezért bővebb információt egészségi állapotáról nem tudunk adni. A család köszöni az együttérző jókívánságokat, és az orvosokkal együtt mindent megtesz azért, hogy Gyuri bácsi mihamarabb meggyógyuljon és közöttünk lehessen

- hangzott el.

Most ismét kikerült a közösségi oldalra egy videó, amiben az előzőhöz hasonlóan Gyuri bácsi lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa szólalt meg.

Örömmel közölhetem, hogy stabil az állapota, sőt javul, jobban van. Nem koronavírusos beteg. Nagyon jó kezekben van, jó kezelést kap, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan újra közöttünk lesz a régi, megszokott Gyuri bácsi

- mondta, megköszönve az aggódó üzeneteket és jókívánságokat.

A videóüzenetet itt lehet megnézni:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyuri bácsi

bükki füvesember

kórház

betegség