Újabb hír érkezett a kórházba került bükki füvesemberről: lánya beszélt az állapotáról

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb hír érkezett a kórházba került bükki füvesemberről: lánya beszélt az állapotáról

Ismét kikerült Szabó Gyuri bácsi közösségi oldalra egy videó, amiben az előzőhöz hasonlóan lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa szólalt meg. Azt is tisztázta, hogy édesapja nem koronavírusos beteg.

Korábban mi is megírtuk, hogy kórházban ápolják Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert. Minderről a családja számolt be Facebookon, egy ott közzétett videóban azt elmondták, szerencsére már jobban van.

Gyuri bácsi állapota jelenleg kielégítő, nem válságos, de a vizsgálatok még zajlanak, ezért bővebb információt egészségi állapotáról nem tudunk adni. A család köszöni az együttérző jókívánságokat, és az orvosokkal együtt mindent megtesz azért, hogy Gyuri bácsi mihamarabb meggyógyuljon és közöttünk lehessen

- hangzott el.

Most ismét kikerült a közösségi oldalra egy videó, amiben az előzőhöz hasonlóan Gyuri bácsi lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa szólalt meg.

Örömmel közölhetem, hogy stabil az állapota, sőt javul, jobban van. Nem koronavírusos beteg. Nagyon jó kezekben van, jó kezelést kap, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan újra közöttünk lesz a régi, megszokott Gyuri bácsi

- mondta, megköszönve az aggódó üzeneteket és jókívánságokat.

A videóüzenetet itt lehet megnézni:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyuri bácsi

bükki füvesember

kórház

betegség