Óriási magyar siker: ez a vidéki edzőterem lett az Év legjobbja Európában

HelloVidék   
  Megosztom
Óriási magyar siker: ez a vidéki edzőterem lett az Év legjobbja Európában

A miskolci M1 Fitness, egy komplex felújítást követően, világszinten egyedülálló belsőépítészeti megoldásokkal írta be magát a legkülönlegesebb edzőtermek történetébe.

Alig nyitotta meg kapuit a teljeskörűen felújított és átalakított M1 Fitness Miskolc, máris rangos nemzetközi elismerésben részesült. A miskolci fitness terem Magyarországon elsőként nyerte el a ‘BEST INSTALLATION 2020’ nemzetközi díjat, melyet a fitness világban meghatározó Core Health & Fitness, a Star Track, a StairMaster, a Nautilus és a Schwinn világmárkák gyártója és forgalmazója ítélte oda a megújult terem nem mindennapi gépparkjának telepítéséért.

Az M1 Fitness az Év Legjobb Fitneszterem-telepítése elismerést annak a világon egyedülálló koncepciónak és dizájnnak is köszönheti, ami a vendégeket egy világkörüli utazásra kalauzolja edzés közben. A terem különleges látványvilágát valamint a magas színvonalú kivitelezést az amerikai Core Health & Fitness magyar disztribútora, a Mánia Fitness Kft. saját elismeréssel, a „2020-as év legjobb fitness terme” díjjal is jutalmazta.

Így néz ki a világszinten is egyedülálló edzőterem

A teremben 1600 négyzetméteren kapcsolódik össze a sportolás élménye egy világ körüli utazással. A kétszintes épület egyedisége ugyanis abban rejlik, hogy minden részlege egy-egy nevezetes ország vagy város jellegzetes hangulatát tükrözi, olyan helyekre kalauzolva a vendéget, mint a New-York-i Time Square és a Central Park, Budapest, Wimbledon, Svájc, Japán, Arizona, Philadelphia vagy éppen a Maldív-szigetek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar siker

fitnesz