Őrült szélvihar: a vidéki város sétálóutcájára zuhant a fogadó komplett állványzata + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Őrült szélvihar: a vidéki város sétálóutcájára zuhant a fogadó komplett állványzata + VIDEÓ

Összeomlott a Pécs belvárosának legismertebb sétálóutcájában, a Király utcában található, jelenleg felújítás alatt álló Aranyhajó Fogadó komplett állványzata. A hatalmas szél belekapott a szerkezetbe.

A Pécs Aktuál cikke szerint vasárnap délután a pécsi sétálóutcára zuhant az Aranyhajó Fogadó komplett állványzata. A viharban megrongáldott épületrész egy másik étterem teraszára dőlt rá, de a szerencsének, illetve annak köszönhetően, hogy a szemközti épület felfogta a több száz kilós szerkezetet, senki nem sérült meg.

A tűzoltók lebontották az állványt, a pécsi lap élőben is bejelentkezett a helyszínről:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állványzat

pécs

viharkár