A wellness-paradicsomok mellett is van élet: ez a 3 olcsó vidéki termálfürdő is kinyit

MTI   
  Megosztom
A wellness-paradicsomok mellett is van élet: ez a 3 olcsó vidéki termálfürdő is kinyit

A Balaton vize még nem igazán alkalmas igazán a fürdésre, ám sorra nyílnak a vidéki városok melegvizes strandjai is. Holnaptól ebben a három, kifejezetten olcsónak számító termálfürdőben is strandolhatunk!

Június 5-én, szombaton reggel 9 órától kinyit a csornai a vasvári és a bonyhádi termálfürdő is. Mindhárom szabadtéri strand közös tulajdonsága, hogy egy-egy felnőtt belépő ára 1500 forint körül mozog, azaz az olcsóbb fürdési lehetőséget kínálják - írja a Termalonline.com.

A vasvári, páratlan természeti környezetben - a szentkúti ősbükkös tövében - kiépített családias hangulatú fürdőben a három vízforgató berendezéssel ellátott medence fiatalok és idősebbek igényeit egyaránt kielégíti. A feszített víztükrű termál-, pancsoló-, valamint úszómedence kristálytiszta vize 2.370 m mélyről ered. Figyelem, a nagymedencét viszont csak 2 hét múlva nyitják!

A Rábaköz egyik legkedveltebb fürdőhelye a csornai termálfürdő, amely nyugodt, kellemes zöldövezetben várja vendégeit. A magas sótartalom miatti egyedi összetételű gyógyvíznek köszönhetően külföldről és belföldről is sok visszajáró vendég keresi fel a fürdőt. Új termálvizes medencéivel és oktatásra, csoportos foglalkozásokra is alkalmas úszómedencével vár.

A Bonyhádi Termálfürdő és strand garantáltan kellemes kikapcsolódást biztosít a nyári szezonban kicsik és nagyok számára egyaránt. A hatalmas úszó-/élmény-, az ülő- és a gyerekmedence biztosítja a feledhetetlen kikapcsolódást. A strand kizárólag a nyári időszakban tart nyitva. A fürdőt meleg víz ellátásáról egy 400 liter hozamú kút gondoskodik, mely percenként látja el a fürdőt. A strandoló számára található a fürdő területén egy 25 méteres élmény-és úszómedence csúszdával, csúszdamedence öböllel, sodróárral, gejzír, nyakzuhany élményelemekkel és víz alatti teraszos ülő-fekvő területtel is fel van szerelve. Az ülőmedencében hátmasszázs gondoskodik a vendégek kényeztető pihenéséről. A pancsoló medencében pedig többféle játékelem biztosítja a legkisebb vendégeink szórakozását.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

termálfürdő

dunántúl