Ez aztán a horgászmázli! A vidéki tavon eszméletlen csukaóriást kaptak ki

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a horgászmázli! A vidéki tavon eszméletlen csukaóriást kaptak ki

A képek is bizonyítják, hogy partról is célszerű horgászni a Mura mentén, az alsószemenyei Öreg-tónál.

A gyönyörűséges csukák az Odin tóból jöttek elő, a sekély, sűrű tökkel és növényzettel teli részekből - adja hírül az alsószemenyei Öreg-tó Faacebook-oldalán.

Érdemes az ilyen helyeket rejtetthorgos csalikkal végigdobálni, káprázatos színekben pompázó halakra bukkanhatunk ezeken az érintetlen részeken. A képek is bizonyítják, hogy partról is célszerű dobálni. Aki rendelkezik saját csónakkal annak pedig az ÁSZ csónakos sport pergető jeggyel van lehetősége szelni a vizeket a gyönyörű halak után

-írják a bejegyzésben amiben aztán posztolják a meseszép fogást:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csuka

horgász