Ez aztán a horgászmázli! A vidéki tavon eszméletlen csukaóriást kaptak ki

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a horgászmázli! A vidéki tavon eszméletlen csukaóriást kaptak ki

A képek is bizonyítják, hogy partról is célszerű horgászni a Mura mentén, az alsószemenyei Öreg-tónál.

A gyönyörűséges csukák az Odin tóból jöttek elő, a sekély, sűrű tökkel és növényzettel teli részekből - adja hírül az alsószemenyei Öreg-tó Faacebook-oldalán.

Érdemes az ilyen helyeket rejtetthorgos csalikkal végigdobálni, káprázatos színekben pompázó halakra bukkanhatunk ezeken az érintetlen részeken. A képek is bizonyítják, hogy partról is célszerű dobálni. Aki rendelkezik saját csónakkal annak pedig az ÁSZ csónakos sport pergető jeggyel van lehetősége szelni a vizeket a gyönyörű halak után

-írják a bejegyzésben amiben aztán posztolják a meseszép fogást:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csuka

horgász