Idén ők kapták a vendéglátósok Kossuth-díját: egy vidéki étterem is köztük van

HelloVidék   
  Megosztom
Idén ők kapták a vendéglátósok Kossuth-díját: egy vidéki étterem is köztük van

A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 16 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a „szakma Kossuth-díjára”.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szeptember 23-án – Gundel Károly születésnapján – tartotta meg hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését, melyen a szakma 8. alkalommal döntött a Gundel Károly-díjazottak személyéről – közölte Facebook oldalán az ipartestület.

A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 16 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a „szakma Kossuth-díjára”. A szakma a 2021. évi Gundel Károly-díjat

A Gundel-díj ünnepélyes átadására a bizonytalan járványügyi helyzet miatt a jövő évben megrendezendő MVI Gálaebéden kerül sor.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gundel károly-díj

étterem

vendéglátóhely