Idén ők kapták a vendéglátósok Kossuth-díját: egy vidéki étterem is köztük van

HelloVidék   
  Megosztom
Idén ők kapták a vendéglátósok Kossuth-díját: egy vidéki étterem is köztük van

A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 16 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a „szakma Kossuth-díjára”.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szeptember 23-án – Gundel Károly születésnapján – tartotta meg hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését, melyen a szakma 8. alkalommal döntött a Gundel Károly-díjazottak személyéről – közölte Facebook oldalán az ipartestület.

A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 16 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a „szakma Kossuth-díjára”. A szakma a 2021. évi Gundel Károly-díjat

A Gundel-díj ünnepélyes átadására a bizonytalan járványügyi helyzet miatt a jövő évben megrendezendő MVI Gálaebéden kerül sor.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gundel károly-díj

étterem

vendéglátóhely