Pest megyei tanyán bújt el a világ elől a legendás műsorvezető: búcsút intett régi életének

HelloVidék   
  Megosztom
Pest megyei tanyán bújt el a világ elől a legendás műsorvezető: búcsút intett régi életének

Brunner Márta színésznő és férje, Ács Bálint előadóművész már régóta a lovak szerelmesei. Egy álmot valósítottak meg a Barackvirág élményfarmmal, ahol nem csak lovak élnek, hanem számos más állat is.

Brunner Mártához és Ács Bálinthoz mindig is közel állt a lelassult élet és a természet közelsége, így amikor 2010-ben úgy döntöttek, hogy felszámolják az életüket a fővárosban, kollégáik meg sem lepődtek. Noha eredetileg jóval messzebbre szerettek volna költözni, végül a Budapesttől 25 percre található Sóskúton telepedtek le, itt hozták létre a Barackvirág Élményfarmot.

Eltelt egy pár év, amikor láttunk egy üres telket, azt szerettük volna megigényelni, de nem nagyon tudtuk, mi lesz a vége. Akkor az isteni gondviselés arra terelt minket, hogy találkoztunk egy lovas szakemberrel, aki egy nagyon jó üzlet alapján megtanított minket mindenre. Apánk helyett apánk volt. Most ott tartunk, miután Mártinak rengeteg bemutatója, nekem sok koncertem elmaradt, hogy legalább van valami, ami életben tart

- mesélte a Shygys énekese az Ébredj velünk! c. műsorban.

A sóskúti tanya immár számtalan állatnak nyújt otthont, akikkel rengeteg a teendő. A tyúkok, kecskék és birkák mellett a lovaké a főszerep, hiszen látogatóik a lovaglás miatt keresik fel a birtokot. A koronavírus-járvány ellenére sokan járnak ki hozzájuk, sőt az elmúlt télen többen keresték fel a tanyát, mint korábban bármikor ebben az időszakban.

A vírus megmutatta azt, mivel nincs más programlehetőség, ki lehet jönni télen is lovagolni, hidegben is fel lehet ugyanúgy öltözni. Tavaly vagy tavalyelőtt bizony csak a szűk mag járt télen, most viszont jött mindenki

- magyarázta a színésznő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

brunner márta

tanya

tanyafejlesztési program