Piros szemű kígyó bukkant fel Tatabánya utcáján, le is videózták: honnan jött a bestia?

HelloVidék   
  Megosztom
Piros szemű kígyó bukkant fel Tatabánya utcáján, le is videózták: honnan jött a bestia?

Nem mindennapi látvány fogadta egy járókelőt Tatabányán, ugyanis egy Észak-Amerikában őshonos kígyóba futott bele az utcán.

Balogh Zoltán tapasztalt díszállatkereskedő a Kemma megkeresésére közölte, az állat véleménye szerint 90 százalék valószínűséggel egy gabonasikló lehetett, és a piros szemek alapján albínó példányról lehet szó. Mint mondta, a gabonasikló az egyik legnépszerűbb terráriumban tartható kígyó, és kezdő kisállattartók számára ideális első választást jelent. Gazdájának mindenekelőtt a biztonságot kell szem előtt tartania, ugyanis

A rögzítetlenül hagyott tolóajtó vagy a könnyű üvegtető nem jelent akadályt a számára, éppen ezért a gondos tulajdonosnak különösen oda kell figyelnie a terrárium biztonságára.

Nagyon egyszerűek a gabonasikló tartási körülményei. Nem nő nagyra, 5-6 centiméter az átmérője. Rágcsálókkal táplálkozik. Észak-Amerikában őshonos, úgyhogy nem kedveli a hideget, ettől függetlenül nem kell plusz lámpákkal felszerelni a terráriumot

– közölte az állatkereskedő, aki hozzátette, ha extrém állattal találja szemben magát valaki, hívja bátran a 112-t, és a rendőrség intézkedni fog.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kígyó

tatabánya