Megdőlt a magyar tórekord: kifogták minden idők leghatalmasabb fekete amurját

HelloVidék   
  Megosztom
Megdőlt a magyar tórekord: kifogták minden idők leghatalmasabb fekete amurját

Megdőlt a tórekord a Maconkai-víztározón, ahol kifogták az eddigi legnagyobb fekete amurt. Az új csúcstartó példány több mint 1 kilóval meghaladta az előző tömegét.

A Pecaverzum számolt be a szenzációs hírről, hogy a Maconkai-víztározón október 7-én, csütörtökön új faj szerinti tórekord született a hajnali órákban. Gyetvai Erik a víztározó Nyári kikötő részén 16,90 kilós fekete amurt terelt szákba, mjad hitelesíttetett a halőrökkel. A mostantól új csúcstartó hal egészen pontosan 3 óra 35 perckor jelentkezett kapással, és a hossza kereken egy méternek, míg a kerülete 64 centiméternek bizonyult:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

pecázás

amur

rekordfogás