Megdőlt a magyar tórekord: kifogták minden idők leghatalmasabb fekete amurját

HelloVidék   
  Megosztom
Megdőlt a magyar tórekord: kifogták minden idők leghatalmasabb fekete amurját

Megdőlt a tórekord a Maconkai-víztározón, ahol kifogták az eddigi legnagyobb fekete amurt. Az új csúcstartó példány több mint 1 kilóval meghaladta az előző tömegét.

A Pecaverzum számolt be a szenzációs hírről, hogy a Maconkai-víztározón október 7-én, csütörtökön új faj szerinti tórekord született a hajnali órákban. Gyetvai Erik a víztározó Nyári kikötő részén 16,90 kilós fekete amurt terelt szákba, mjad hitelesíttetett a halőrökkel. A mostantól új csúcstartó hal egészen pontosan 3 óra 35 perckor jelentkezett kapással, és a hossza kereken egy méternek, míg a kerülete 64 centiméternek bizonyult:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

pecázás

amur

rekordfogás