Rengett a föld a szomszédos országban: több településen is érzeték

MTI   
  Megosztom
Rengett a föld a szomszédos országban: több településen is érzeték

A bejegyzés szerint a földrengést Tiszabecsen érezték. Károkról nem érkezett bejelentés.

Szerdán helyi idő szerint hajnali háromnegyed négykor nyolc kilométeres mélységben földrengés volt Ukrajnában, Tiszasásvár közelében, közölte az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium Facebook-oldalán. Mint írták: a földrengés mértéke 3,3 magnitúdó értékű volt a Richter-féle skálán. A bejegyzés szerint a földrengést Tiszabecsen érezték. Károkról nem érkezett bejelentés.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

földrengés